Main menu: Αρχική Σελίδα | Εταιρία | Προϊόντα | Υπηρεσίες | Live Demos | Συνεργασίες | Πελάτες | Ευκαιρίες Απασχόλησης | ΕπικοινωνίαΕνδεικτικά αναφέρονται οι παρακάτω:H Microsoft σήμερα απασχολεί περισσότερους από 150 εργαζομένους σε μόνιμη βάση στην Ελλάδα, ενώ το οικοσύστημα των συνεργατών της στην ελληνική αγορά διευρύνεται καθημερινά. Μεταξύ των δημοφιλέστερων προϊόντων της Microsoft συγκαταλέγονται τα: Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows Live Messenger, Windows Live Hotmail, 2007 Microsoft Office System, Windows Servers, SQL Server, XBOX καθώς και εργαλεία ανάπτυξης εφαρμογών, όπως η Visual Basic και το Visual Studio και πολλά άλλα προϊόντα που την κατέστησαν ως την κορυφαία εταιρία ανάπτυξης λογισμικού παγκοσμίως.

Οι άνθρωποι είναι το πιο σημαντικό κεφάλαιο της Microsoft και αποτελούν το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα. Όραμα του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού είναι να υποστηρίζει τους εργαζόμενους να ανακαλύπτουν τις δυνατότητές τους και να τις αξιοποιούν σε κάθε εκδήλωση των επαγγελματικών τους δραστηριοτήτων. Βασικό στοιχείο για την επιλογή των ανθρώπων είναι η διαφορετικότητα στον τρόπο σκέψης και στις δεξιότητες.


Microsoft WebsiteΗ SingularLogic αποτελεί σήμερα τον ισχυρότερο Όμιλο Λογισμικού και Ολοκληρωμένων λύσεων Πληροφορικής στην Ελλάδα.

Γνωρίζοντας πλήρως, τις απαιτήσεις όλου του φάσματος της αγοράς, διαθέτει προηγμένα και ολοκληρωμένα πληροφοριακά συστήματα καθώς και πλήρεις υπηρεσίες υποστήριξης, ανεξάρτητα από το μέγεθος, την επενδυτική ικανότητα και την εσωτερική υποδομή της επιχείρησης σας. Η δυνατότητα αυτή στηρίζεται τόσο στην εμπειρία, την τεχνογνωσία και στην ύπαρξη εξειδικευμένων λύσεων και προϊόντων SingularLogic, όσο και σε ένα σύνολο εταιριών που συνεργάζονται με τον Όμιλο.

Έτσι, σήμερα τα προϊόντα και υπηρεσίες της χρησιμοποιούνται από χιλιάδες επιχειρήσεις και οργανισμούς του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, σε όλη την Ελλάδα που εξυπηρετούνται από ένα ευέλικτο και αποτελεσματικό σύστημα υποστήριξης της SingularLogic και των συνεργατών της.


SingularLogic WebsiteΗ Info-Quest από την ίδρυσή της, το 1981, μέχρι σήμερα πρωταγωνιστεί στην ελληνική αγορά πληροφορικής διαγράφοντας σταθερά ανοδική τροχιά, ως αποτέλεσμα των έγκαιρων και πρωτοποριακών επιχειρηματικών της κινήσεων.

Η Info-Quest, στα 29 χρόνια παρουσίας της στο χώρο της Τεχνολογίας, επέδειξε συνέπεια, αξιοπιστία, ειλικρίνεια, οργάνωση, πρωτοπορία στη σκέψη και στην πράξη. Τα ποιοτικά αυτά στοιχεία που καλλιέργησε καθόλη τη διάρκεια της επιτυχούς διαδρομής της, επέτρεψαν να αναπτύξει γρήγορα και αποδοτικά τις δραστηριότητές της και να συμμετέχει στις εξελίξεις προδιαγράφοντας το μέλλον.

Οι κορυφαίοι κατασκευαστές της διεθνούς αγοράς, μεταξύ των οποίων οι: HP, IBM / Lenovo Acer, Sony, LG, Toshiba, Wyse, Intel, Cisco, Linksys, Avaya, Microsoft, Citrix, Symantec CA, Hitachi, Philips, Epson, Seikosha, Star, TallyGenicom, Konica Minolta, Lexmark, Xerox, Western Digital, Plextor, Gigabyte, Prolink, nVidia, Logitech, Olympus, Kodak, κ.α. έχουν επιλέξει την Info-Quest για την προώθηση και υποστήριξη των προϊόντων τους στην Ελληνική αγορά, ενώ το εξειδικευμένο πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών της εταιρείας, εξασφαλίζει την ολοκληρωμένη και ποιοτική εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων και καταναλωτών σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια.


Infoquest WebsiteΣτο U θα βρει κάποιος μία μεγάλη γκάμα προϊόντων πληροφορικής, τηλεπικοινωνιών, ήχου, εικόνας, gadgets και αξεσουάρ. Θα βρει, επίσης, για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, έτοιμες λύσεις, συνδυασμούς δηλαδή προϊόντων και υπηρεσιών σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, οι οποίες σχεδιάστηκαν για να απαντούν σε συγκεκριμένες ανάγκες ή να δίνουν ιδέες για το πώς μπορούν κάποια θέματα να αντιμετωπισθούν, ώστε τόσο το εργασιακό όσο και το προσωπικό περιβάλλον να γίνει πιο λειτουργικό, πιο ευχάριστο και πιο ξεχωριστό. Τέλος στο U θα βρει την καλύτερη εξυπηρέτηση της αγοράς, με την ποιότητα, την ταχύτητα, την τεχνογνωσία, τον επαγγελματισμό και το εύρος των υπηρεσιών, που μπορεί να εγγυηθεί η Info-Quest και οι επιλεγμένοι, εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες της.


U WebsiteFujitsu με μια ματιά

Η Fujitsu είναι ο κύριος προμηθευτής των ICT-βασισμένων επιχειρηματικών λύσεων στην παγκοσμια αγορά. Με περίπου 173.000 υπαλλήλους που υποστηρίζουν τους πελάτες σε 70 χώρες, η Fujitsu συνδυάζει το παγκόσμιο σώμα των συστημάτων με εξειδικευμένους τεχνικούς, προσφέροντας ιδιαίτερα - αξιόπιστα προϊόντα τεχνολογίας υπολογισμού και επικοινωνιών και προηγμένη μικροηλεκτρονική για να παραδώσει προστιθέμενη αξία στους πελάτες. Με κεντρικά γραφεία στο Τόκιο, η Fujitsu Ltd (TSE: 6702) αναφερόμενα παγιωμένα εισοδήματα 4.6 τρισεκατομμύριο γεν (US$50 δισεκατομμύριο) για το οικονομικό έτος έως στις 31 Μαρτίου 2010.

Ξέρατε ότι;
• Η Fujitsu είναι η τρίτη μεγαλύτερη παγκοσμίως εταιρία παροχής υπηρεσιών πληροφορικής (IT) No.1 στην Ιαπωνία.
• Η Fujitsu είναι μεταξύ των κορυφαίων πέντε προμηθευτών παγκοσμίως για τους servers της.
• Οι πελάτες της Fujitsu συγκαταλέγονται κατά το ήμισυ στην Fortune Global 500.
• Πάνω από 34.000 καινοτομίες της Fujitsu έχουν καταχωρηθεί.


Fujitsu WebsiteΗ Lexmark κατέχει παγκοσμίως την 1η θέση στην ανάπτυξη και παραγωγή εκτυπωτικών λύσεων και συναφών προϊόντων. Εταιρείες και αγοραστικό κοινό απευθύνονται στη Lexmark για λύσεις πέραν της απλής εκτύπωσης σε χαρτί. Αναζητούν την κατάλληλη καθοδήγηση που θα τους βοηθήσει να παρουσιάσουν και να υλοποιήσουν τις ιδέες τους, να μειώσουν το εκτυπωτικό και διαχειριστικό κόστος και να βελτιστοποιήσουν την παραγωγικότητά τους.

Το πάθος μας για εκτυπωτικές ιδέες είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από κάθε λύση. Το αποτέλεσμα είναι εκατομμύρια ικανοποιημένων πελατών σε όλον τον κόσμο, περισσότερες από 1000 βραβεύσεις προϊόντων και επιτυχής παρουσία σε περισσότερες από 150 χώρες.

Η Lexmark είναι η μόνη εταιρεία παγκοσμίως αφοσιωμένη 100% στις εκτυπωτικές λύσεις. Επιστρατεύεται έτσι κάθε καινοτομία, γνώση και τεχνογνωσία για τη δημιουργία των πιο αξιόπιστων λύσεων για όλες τις ομάδες χρηστών.


Lexmark WebsiteTο μόνο στοιχείο του επιχειρηματικού περιβάλλοντος που μπορεί να προβλεφθεί, είναι ότι κατά βάση είναι απρόβλεπτο. Είναι σύνθετο και μεταβάλλεται συνεχώς - κάποιες φορές τυχαία, κάποιες φορές βάσει σχεδίου. Ένα πράγμα που κάνουν οι επιτυχημένες επιχειρήσεις για να αντιμετωπίσουν αυτήν την αδυναμία προβλέψεων είναι να διασφαλίζουν την πιο αποδοτική και αποτελεσματική λειτουργία της τεχνολογίας, του λογισμικού και των διαδικασιών εργασίας που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά των οργανισμών τους. Κανείς δεν το κατανοεί αυτό καλύτερα από τη Xerox. Είμαστε η κορυφαία στον κόσμο εταιρεία διαχείρισης επιχειρησιακών διαδικασιών και εγγράφων. Οι τεχνολογίες μας, η εξειδίκευσή μας και οι υπηρεσίες μας επιτρέπουν την πιο αποδοτική και αποτελεσματική λειτουργία της επιχείρησής σας, σε κάθε είδους κατάσταση.

Με τη Xerox στην καρδιά της εταιρείας σας, είστε έτοιμοι να αναμετρηθείτε με τον κόσμο της πραγματικής επιχειρηματικής δράσης.


Xerox Website