Skip to main content

Υπηρεσίες ανάλυσης αναγκών, σχεδιασμού και ανάπτυξης μηχανογραφικής παρακολούθησης της λειτουργίας των επιχειρήσεων

Προϊόντα

Αποκτήστε τον πλήρη έλεγχο στη μηχανογράφηση της επιχείρησής σας. Βρείτε την λύση που σας ταιριάζει ανάμεσα στις ολοκληρωμένες σειρές προγραμμάτων μας ή μιλήστε με έναν άνθρωπο από την Ομάδα της Epirusnet, για να βρείτε μαζί αυτά που χρειάζεστε!
Συστήματα ERP
Galaxy ERP
Το Galaxy ERP, αποτελεί την πρόταση ERP της SingularLogic για μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως δραστηριότητας, όπου οι σύνθετες και πολλαπλές ανάγκες τους απαιτούν ολοκληρωμένη λειτουργικότητα, αυτοματοποίηση και πληροφόρηση χωρίς όρια. Χιλιάδες επιχειρήσεις έχουν επιλέξει το Galaxy ERP και απολαμβάνουν τα μοναδικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που τους προσφέρει. Σχεδιασμένο και αναπτυγμένο στην πλατφόρμα Galaxy της SingularLogic, αποτελεί εγγύηση για το παρόν και το μέλλον των επιχειρήσεων που το επιλέγουν.
Pylon ERP
Το PYLON ERP είναι λογισμικό διαχείρισης λειτουργιών που επιτρέπει σε μία επιχείρηση μέσω της αυτοματοποίησης των διαδικασιών, υπηρεσιών και πόρων να επιτυγχάνει βέλτιστα οικονομικά αποτελέσματα παίρνοντας τις ορθές διοικητικές αποφάσεις.
Εμπορικές Εφαρμογές
Galaxy Commercial
Η εμπορολογιστική εφαρμογή Commercial απευθύνεται σε μικρές και αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις, καλύπτει πλήρως την εμπορική τους δραστηριότητα, λειτουργεί σε ένα περιβάλλον εξαιρετικά απλό, εύχρηστο και ευχάριστο και αποτελεί εργαλείο για την ανάπτυξή τους. Σχεδιασμένο και ανεπτυγμένο στην πιο σύγχρονη τεχνολογία Galaxy από την SingularLogic, αποτελεί την εγγύηση που θα οδηγήσει τις επιχειρήσεις που το επιλέγουν στο μέλλον.
Pylon Entry
H νέα εμπορική εφαρμογή της Epsilon Νet που υποστηρίζει τις λειτουργίες μικρών και μικρομεσαίων εταιριών. Με γρήγορη εγκατάσταση, χωρίς παραμετροποίηση και με χαμηλό κόστος, το PYLON Entry θα αλλάξει ριζικά την καθημερινότητα στην επιχείρηση σας.
Pylon Commercial
Μία εφαρμογή νέας γενιάς που εξυπηρετεί τις διαχρονικές ανάγκες των εμπορικών συστημάτων, αλλά και που μέσα από την πολυετή εμπειρία και μελέτη θέτει νέα standard στο τρόπο που θα λειτουργούν στο μέλλον.
Εφαρμογές Λιανικής
Galaxy Retail
Ολοκληρωμένη λύση λιανικής για μικρομεσαίες επιχειρήσεις λιανικής, δίκτυα καταστημάτων ή / και μεμονωμένες, ανεξαρτήτως κλάδου και δραστηριότητας. Σχεδιασμένο και ανεπτυγμένο στην πιο σύγχρονη τεχνολογία Galaxy από τη SingularLogic, οδηγεί την αγορά λιανικής στο μέλλον.
Pylon Retail
Εφαρµογή με τεχνολογία αφής (Touch) για την ευρύτερη αγορά της λιανικής. Προσφέρει εύκολη και γρήγορη εκµάθηση με προσανατολισµό στην εξυπηρέτηση των πελατών σας με ταχύτητα και αξιοπιστία.
Εφαρμογές Φιλοξενείας
Galaxy Hotel
Προηγμένη λύση για την ολοκληρωμένη διαχείριση και αυτοματοποίηση των σύγχρονων ξενοδοχειακών μονάδων, αλυσίδων και καταλυμάτων, βασισμένη στη σύγρονη τεχνολογία Galaxy από τη SingularLogic.
Galaxy Restaurant
Εφαρμογή για την ολοκληρωμένη μηχανογράφηση των επιχειρήσεων εστίασης, η οποία βασίζεται στην πιο σύγχρονη τεχνολογία Galaxy της SingularLogic. Απευθύνεται σε εστιατόρια, ταβέρνες, καφετέριες, bar, Fast food, Delivery, αθλητικά κέντρα, πολυχώρους και συνεδριακά κέντρα, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυναμικότητας.
Pylon Hospitality
Εφαρμογή που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου της φιλοξενίας με ανάγκες διαχείρισης τουριστικών καταλυμάτων. Καλύπτει με την ίδια ευκολία τόσο τις παραδοσιακές όσο και τις σύγχρονες απαιτήσεις μίας τουριστικής επιχείρησης.
Pylon Restaurant
Εφαρμογή που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου της εστίασης. Εστιατόρια, Ταβέρνες, Cafe Bar, Delivery, Πολυχώρους διασκέδασης, Night clubs, Συνεδριακούς χώρους, Αθλητικά κέντρα.
Mobile Εφαρμογές
Galaxy Mobile SFA
Με το Galaxy Mobile SFA τα στελέχη πωλήσεων έχουν στη διάθεσή τους το σύνολο της πληροφορίας που χρειάζονται, όπου και αν βρίσκονται, για να ολοκληρώσουν με ακρίβεια τις εργασίες τους, χωρίς άσκοπες καθυστερήσεις, να εξυπηρετήσουν καλύτερα τους πελάτες και να επιτύχουν τους στόχους τους.
Galaxy Web Act
Τα στελέχη της επιχείρησης έχουν στοχευμένη web πρόσβαση στο Galaxy, από όπου και αν βρίσκονται και ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιούν, για να εκτελούν τις καθημερινές τους εργασίες και να λαμβάνουν on line πληροφόρηση. Η πλατφόρμα του Galaxy Web Act παρέχει παραμετρικό περιβάλλον εργασίας ανά ρόλο χρήστη, για πρόσβαση από παντού. Τα στελέχη της επιχείρησης εφαρμόζουν την εταιρική στρατηγική, ανεξάρτητα από το εάν βρίσκονται στο γραφείο τους, στην αποθήκη, στο κατάστημα ή στο χώρο του πελάτη.
Pylon SFA
Η εφαρμογή ασύρματης παραγγελιοληψίας PYLON Sales Force Automation προσφέρει λύσεις στις ανάγκες των επιχειρήσεων εστίασης. Λειτουργεί Online & Offline για να μην διακόπτεται η εργασία σας, δημιουργεί τις παραγγελίες σας στο 1’ ,σε οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκεστε. Το PYLON Sales Force Automation χρησιμοποιείται από εμπορικές εταιρίες με εξωτερικούς πωλητές. Ιδανικό για όλα τα είδη επιχειρήσεων που αναζητούν εύκολη και εύχρηστη παραγγελιοληψία.
Microsoft 365
Επανασχεδιάστε την παραγωγικότητα με τα Microsoft 365 και Microsoft Teams. Η καλύτερη επιλογή για επιχειρήσεις που χρειάζονται ολοκληρωμένα εργαλεία απομακρυσμένης εργασίας και συνεργασίας, όπως το Microsoft Teams, ο ασφαλής χώρος αποθήκευσης στο cloud, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο επιχειρησιακού επιπέδου και οι κορυφαίες εφαρμογές του Office σε όλες τις συσκευές.
CRM
Galaxy CRM
Το Σύστημα Διαχείρισης Σχέσεων με πελάτες (CRM) που οργανώνει, παρακολουθεί, διαχειρίζεται και βελτιστοποιεί τις σχέσεις κάθε επιχείρησης με τους πελάτες της. Σχεδιασμένο και ανεπτυγμένο στην πιο σύγχρονη τεχνολογία Galaxy από την SingularLogic, αποτελεί την εγγύηση που θα οδηγήσει την επιχείρηση που το επιλέγει στο μέλλον.
Pylon CRM
Το PYLON CRM είναι ένα σύστημα διαχείρισης σχέσεων πελατολογίου. Ενδυναμώστε τη σχέση σας με τους πελάτες σας και εξοπλίστε το τμήμα πωλήσεών σας με ένα πανίσχυρο εργαλείο. Προσαρμόζεται στις ανάγκες σας και σας παρέχει ολοκληρωμένη και έξυπνη πληροφόρηση που θα αναβαθμίσει το προφίλ της επιχείρησής σας. Αποκτήστε την οργάνωση και την ετοιμότητα που μέχρι σήμερα μόνο μεγάλες εταιρείες με πολυάριθμο προσωπικό μπορούσαν να επιδείξουν με το CRM Software της Epsilon Net.
Εφαρμογές Ανθρωπινου Δυναμικού (HR)
Galaxy Payroll
Εφαρμογή μισθοδοσίας που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, ανεξαρτήτως μεγέθους. Σχεδιασμένη και ανεπτυγμένη στην πιο σύγχρονη τεχνολογία Galaxy από την SingularLogic, αποτελεί την εγγύηση που θα δώσει ώθηση στο μέλλον κάθε επιχείρησης που την επιλέγει.
Pylon HRM
Τo ολοκληρωμένο και πλήρως αυτοματοποιημένο πληροφοριακό σύστημα μισθοδοσίας και HR για μεγάλες επιχειρήσεις και ομίλους εταιριών. Μια εξελιγμένη εφαρμογή για την παρακολούθηση της μισθοδοσίας και τη διαχείριση των ανθρωπίνων πόρων της επιχείρησης σας, πλήρως εναρμονισμένη με τον Ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR.
Business HRM
Το πληρέστερο και πλέον απλουστευμένο παραθυρικό πρόγραμμα για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και λογιστικά γραφεία ως προς τον τρόπο διαχείρισης Μισθοδοσίας με ελαχιστοποίηση του χρόνου εξοικείωσης και εξαγωγής αποτελεσμάτων από την εφαρμογή ειδικότερα όταν υπάρχει ανάγκη για τη διεκπεραίωση ενεργειών για μεγάλο αριθμό πελατών – εταιρειών.
Λογιστικές Εφαρμογές
Galaxy Public Accounting
To Galaxy Public Accounting, απευθύνεται σε Φορείς Γενικής Κυβέρνησης, Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου ή Ιδιωτικού Δικαίου (οργανισμοί που επιχορηγούνται) για: Διαχείριση ετήσιου Προϋπολογισμού που απαιτείται από το Υπουργείο στο οποίο υπάγονται. Διαμόρφωση αναφοράς Μητρώου Δεσμεύσεων σύμφωνα με τη νομοθεσία.
Extra Λογιστική
Η εφαρμογή που μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες ενός λογιστικού γραφείου σε ένα εύχρηστο και απλό περιβάλλον εργασίας. Αυτοματοποίηση και τυποποιημένες διαδικασίες σας εξοικονομούν πολύτιμο χρόνο και απλοποιούν την καθημερινότητα του σύγχρονου λογιστή!
Hyper.Axion Λογιστική
Η απόλυτη λύση για απαιτητικούς λογιστές και μεγάλα λογιστικά γραφεία. Ανεξάντλητες δυνατότητες μέσα από ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας οι οποίες θα απογειώσουν τις υπηρεσίες που παρέχετε στους πελάτες σας. Μοναδικές λειτουργίες που δεν υπάρχουν σε καμία άλλη λογιστική εφαρμογή της αγοράς!

Χρειάζεστε κάποια συμβουλή;
Στην Epirusnet είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, ανά πάσα στιγμή!